Døgnvagt

DØGNVAGT PÅ BIERSTED DYREHOSPITAL


  • På Biersted Dyrehospital tilbyder vi den service, at have døgnvagt året rundt. Dette betyder at du altid kan ringe til os og få hjælp til et akut problem. Da vagttelefonen er forbeholdt akut syge dyr, skal andre henvendelser ske indenfor normal åbningstid.


  • Døgnvagten træffes ved et opkald til vores almindelige telefon på 98268005, hvor en telefonsvarer vil oplyse om viderestilling til den vagthavende dyrlæge eller viderestille direkte. Den vagthavende dyrlæge vil være en af vores faste dyrlæger; til heste samarbejder vi med Højgaard Hestehospital, Nordjysk Hestepraksis og Hestepraksis Nord. Vedr. smådyr vil vi henvise til Anicura Nordjylland på tlf. 98117400. Anicura Nordjylland i Aalborg betjenes i vagten af Anicura Gistrup Dyrehospital, Anicura Familiedyrlægerne Svenstrup eller Anicura Dyrehospitalet City Syd. Ellers kan Vodskov Dyreklinik træffes på tlf. 98254051 som alternativ.


  • Vi dækker også vagt for de kunder som ikke benytter os til daglig; dog vil der i visse tilfælde, især for heste, være en begrænsning afstandsmæssigt.


  • Vi gør opmærksom på at alt vagtarbejde afregnes på stedet; enten kontant eller Mobilepay.


Sundbyvej 13, Biersted, 9440 Aabybro

Tlf: 98 26 80 05

Fax: 98 26 81 06.

E-mail: klinik@biersteddyrehospital.dk