Produktionsdyr & mink

Produktionsdyr & mink


Produktionsdyr - Kvæg, får og geder:

Biersted Dyrehospital har endnu nogle få malkekvægbesætninger som vi dækker ved almindelig udkørende praksis. Praksisbilerne er pakket og klar til at diagnosticere og behandle alle sygdomme hos kvæg, får og geder. Vi kan f.eks. håndtere blodprøveudtagning på får og geder, kastration af geder og andre specialopgaver.


Mink:

Vi har siden 2011 beskæftiget os med diagnostik, behandling og rådgivning hos mink. Det betyder at vi har erfaring med langt de fleste sygdomme og kan bl.a. tilbyde undersøgelse af prøver i eget laboratorium, samt obduktioner, ligesom at vi altid har medicin på lager til akut opstået behov.

Vi har et godt samarbejde med vores apotek, som hurtigt - ofte samme dag, kan levere medicin til døren. Endvidere kan vi også tilbyde gode priser og leveringssikkerhed på vacciner via apoteket.

I 2011 trådte den nye obligatoriske sundhedsrådgivning i kraft. Vi har været i rivende udvikling på minkfronten og samarbejder med LVK Minkteam for at formidle den bedste og bredeste viden til vores kunder.


Se mere om LVK og minkrådgivning på LVKs hjemmeside, hvor der også udbydes kurser til brug for jer og jeres medarbejdere.

LVK råder over et laboratorium til undersøgelse af f.eks. smitsom lungebetændelse, hvilket betyder at vi på meget kort tid kan diagnosticere sygdommen.

Sundbyvej 13, Biersted, 9440 Aabybro

Tlf: 98 26 80 05

Fax: 98 26 81 06.

E-mail: klinik@biersteddyrehospital.dk